top of page

Måndag - Söndag 08.30 - 22

Där man står och sitter, äter och dricker eller köper med något hem, pratar med personalen, umgås med nya och gamla vänner, läser tidningen eller kanske bara sitter och funderar en stund.

Le Comptoir mitt på kajen i Marstrand är en ost- och delikatessbutik kombinerat med bistrot. Här kan man njuta av en matbit och ett glas vin varefter vi packar ihop en påse med godsaker att ta med hem.

Vi importerar framförallt gårdsproducerad ost och andra franska delikatesser men jobbar lika gärna med lokala producenter som delar vår syn på kvalitet. Med respekt för djur och natur vill vi förmedla passionen och hantverket bakom produkten.

Comptoir betyder bar eller affärsdisk på franska

Butik

En liten "Saluhall" på kajen i Marstrand

Vi har ett brett och levande utbud av franska gårdsproducerade ostar. Hårda och mjuka, av ko, får och get – från alla delar av Frankrike. I vår lilla ”saluhall” finns även charkprodukter, patéer, färskt bröd, marmelad, honung, senap, cider, lemonad mm. Dessutom har vi egna konditorer som varje dag fyller upp butiken med härliga franska patisserier såsom macarons och éclair.

 

Vi erbjuder fina presentlådor som man kan fylla med godsaker och ge bort till vänner eller kollegor. Det finns färdiga förslag för den som inte vill bestämma själv.

LE COMPTOIR - 2024 - JUNI-200.jpg

Bistrot

Titta gärna in i vår populära bistrot. Här kan man slå sig ner och njuta en stund i vardagen eller på helgen. Alla ostar och charkprodukter går att köpa och prova per bit. Hitta din egen favorit och köp sedan med hem! Förutom ost och chark har vi ett varmkök som serverar klassiska franska rätter såsom Croque Monsieur, Tarte Flambée, Confit de Canard och löksoppa. Avsluta gärna måltiden med något gott från vårt eget konditori! På Le Comptoir är det fokus på Frankrike och självklart franska viner. De flesta av våra viner går att få på glas och vår personal hjälper till att matcha rätt vin med rätt ost.

 

Bienvenue!

Öppettider 

Måndag - Söndag 08.30 - 22.00

.

bottom of page