top of page
LC JUL-165.jpg

Bûche de noël - Julstubbe 

 

Bûche de Noël sägs ha anor från omkring 1870, då en parisisk konditor inspirerades av julaftonsritualen att bränna en stock i elden (en tradition som i sin tur kan spåras tillbaka till vintersolståndsritualer från antika kelter). När eldstäderna blev färre, höll praktiken på att dö ut ... och så flyttade julstocken från eldstaden till bordet, i form av en rullad sockerkaka dekorerad med choklad och damm av socker för att framstå som en snöflingeskimrande stock.

Årets smaker på våra Bûche de Noël är;

Päron/Karamell 

Choklad/Apelsin

 

 

Storlek på tårtorna är 4, 6, 8, 10 eller 12p

65kr/p

 

Beställningsformulär

Tack! Vi återkopplar inom kort

Vart ni önskar hämta
Vilken tid önskar ni hämta
Vilken smak Obligatoire
bottom of page